Sesiune demo Diabeta la Congresul FRDNBM

Dacă sunteți curioși cum a evoluat DIABETA, chatbotul AI care răspunde întrebărilor legate de diabet, în anul care a trecut de la lansarea sa, trebuie să participați joi, 9 noiembrie 2023, de la ora 12.50 la SESIUNEA DEMO DIABETA, organizată la standul Rodiabet & Diabeta.  Vor fi alături de noi, doi dintre specialiștii care au supravegheat permanent dezvoltarea chatbotului: conf. dr. Anca Pantea Stoian și prof. dr. Bogdan Timar.

Pentru cei care nu au avut ocazia până acum să testeze Diabeta, congresul FRDNBM poate fi ocazia potrivită să vă faceți cont și să încercați funcționarea sa, cu susținerea echipei de specialiști Diabeta, prezentă la congres.

Diabeta este primul chatbot medical avizat de Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDM). Această platformă inovatoare aduce în prim-plan o abordare inovatoare în gestionarea diabetului, asigurând accesul la informații precise și verificate în timp real.

Diabeta procesează o bază vastă de informații din ghidurile și protocoalele oficiale de diabet, precum și Rezumatele Caracteristice ale Produselor utilizate în Programul Național de Diabet, pentru a furniza răspunsuri rapide și precise la întrebări legate de tratamentele disponibile pentru diabet.

Această platformă inovatoare a fost creată de compania românească Apollo AI Technologies, reprezentând astfel un exemplu al inovației din industria medicală din România. Diabeta beneficiază și de sprijinul puternic al partenerilor din industria sănătății, precum Novo NordiskBoehringer Ingelheim și Medtronic, companii cu reputație solidă în domeniul medical.

Echipa Rodiabet & Diabeta vă așteaptă la Cluj, la Congresul Federației Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice. Timp de trei zile (08-10 noiembrie 2023) suntem pregătiți să transmitem cele mai noi informații despre managementul diabetului zaharat și să oferim suport pentru testarea chatbot-ului DIABETA! 

Vă așteptăm la cel mai mare eveniment dedicat diabetului zaharat din această toamnă din România: Congresul Federației Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice!

Distribuie:

Citește mai mult

Citește și despre alte știri.