Planuri ambițioase de dezvoltare pentru Diabeta, chatbotul diabetologilor

Din luna martie, Diabeta – chatbotul diabetologilor beneficiază de expertiza strategică a noului acționar cu experiență dovedită în tech management, Gabriel Pavel.

Odată cu cooptarea acestuia în board-ul start-up-ului, planurile de dezvoltare pentru Diabeta devin tot mai ambițioase, echipa care dezvoltă start-up-ul concentrându-se pe un ritm tot mai alert de îmbunătățire a aplicației. Următoarele update-uri consistente sunt pregătite pentru această primăvară.

“Am progresat enorm cu Diabeta în ultimele două luni și am dezvoltat îmbunătățiri semnificative care să aducă un plus de utilitate utilizatorilor. Sunt convinsă că expertiza lui Gabriel Pavel va contribui la o dezvoltare accelerată a aplicației, în folosul beneficiarilor. Pregătim următorul update al aplicației în această primăvară”, a declarat Mihaela Onofrei, GM Apollo Technologies.

Diabeta este o aplicație de tip chatbot disponibilă exclusiv profesioniștilor în domeniul sănătății. Utilizând inteligența artificială și procesarea limbajului natural, Diabeta răspunde la întrebările medicilor în legătură cu tratamentele disponibile pentru diabet. Aplicația procesează ghidurile și protocoalele oficiale, precum și rezumatele caracteristicilor produsului pentru medicamentele disponibile în România.

Medicii interesați pot utiliza gratuit aplicația, solicitând un cont de utilizator pe www.diabeta.ro.

Diabeta a fost dezvoltată de o companie românească, Apollo AI Technologies, specializată în dezvoltarea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială. Aplicația este pusă la dispoziția medicilor din comunitățile medicale profesionale administrate de Oameni și Companii, cu susținerea partenerilor Novo NordiskBoehringer Ingelheim și Medtronic.

Distribuie:

Citește mai mult

Citește și despre alte știri.