Peste 300 de medici utilizează deja Diabeta, chatbotul diabetologilor

Prima aplicație de tip chatbot dedicată medicilor diabetologi, Diabeta, are deja peste 300 de medici utilizatori. Peste 85% din utilizatori sunt medici cu specializare în diabet, dar aplicația este utilizată și de medici de familie, pediatri, pneumologi, interniști, endocrinologi, cardiologi etc.

Diabeta utilizează tehnici avansate de inteligență artificială pentru a genera răspunsuri la întrebări despre tratamentele disponibile pentru diabet. Aplicația scanează ghidurile și protocoalele oficiale de diabet, utilizând informații actualizate continuu, conform ultimelor modificări legislative.

Aplicația este disponibilă gratuit medicilor pe baza unui cont de utilizator ce poate fi solicitat pe www.diabeta.ro. Medicii interesați pot utiliza aplicația non-stop, online, pe platforma dedicată.

Diabeta a fost dezvoltată de o companie românească, Apollo AI Technologies, specializată în dezvoltarea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială. Aplicația este pusă la dispoziția medicilor din comunitățile medicale profesionale administrate de Oameni și Companii, cu susținerea partenerilor Novo NordiskBoehringer Ingelheim și Medtronic.

Distribuie:

Citește mai mult

Citește și despre alte știri.