Medicii sunt așteptați la CEDA, la standul Diabeta

În perioada 8 – 10 iunie, echipa Apollo AI Technologies este prezentă la standul Diabeta, în cadrul congresului Central European Diabetes Association, pentru a oferi suport în testarea și utilizarea chatbotului diabetologilor.

CEDA este evenimentul anului în România pentru medicii diabetologi, o manifestare de anvergură la care vor fi prezenți câteva sute de medici interesați de subiecte de actualitate în domeniul tratamentelor pentru diabet.

Echipa care a creat Diabeta va fi prezentă în cadrul congresului pentru a demonstra funcționalitățile aplicației și a oferi suport în înregistrare și utilizare pentru medicii interesați. Medicii sunt așteptați la standul Diabeta pe toată perioada congresului, pentru orice nevoie de informații și suport în utilizare.

Diabeta este prima aplicație de tip chatbot dedicată medicilor diabetologi și nu numai, care răspunde la întrebări despre tratamentele disponibile pentru diabet. Aplicația procesează un volum mare de referințe din ghidurile și protocoalele de diabet, precum și RCP-urile medicamentelor autorizate pe piața din România. Aplicația este disponibilă gratuit pentru medici, non-stop, și poate fi accesată pe baza unui cont de utilizator ce poate fi solicitat pe www.diabeta.ro.

Diabeta a fost dezvoltată de o companie românească, Apollo AI Technologies, specializată în dezvoltarea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială. Aplicația este pusă la dispoziția medicilor din comunitățile medicale profesionale administrate de Oameni și Companii, cu susținerea partenerilor Novo NordiskBoehringer Ingelheim și Medtronic.

Distribuie:

Citește mai mult

Citește și despre alte știri.