Dr. Laura Matei: Diabeta nu este doar o resursă, ci un partener de încredere

„Ca medic diabetolog cu o experiență de 10 ani, pot afirma că Diabeta reprezintă un instrument extrem de util în gestionarea pacienților cu diabet. Un aspect esențial al eficacității Diabeta este viteza și accesibilitatea cu care pot accesa informațiile esențiale” a declarat dr. Laura Matei, medic primar diabetolog, după experiența utilizării Diabeta, chatbotul care utilizând algoritmi avansați de inteligență artificială pentru a furniza informații din documentele oficiale despre diabetul zaharat.

Dr. Matei a vorbit despre avantajele pe care Diabeta le aduce medicilor: ”Cu acces rapid la protocoale de tratament actualizate și ghiduri specifice, Diabeta devine un partener indispensabil în îngrijirea pacienților cu diabet. Diabeta nu este doar o resursă, ci este un partener de încredere care mă ajută să navighez cu ușurință prin protocoale de tratament și ghiduri medicale. Îmi oferă informațiile de care am nevoie pentru a oferi pacienților mei cele mai bune opțiuni de tratament, totul într-un singur loc.”

Este important să subliniem faptul că Diabeta poate fi utilizat exclusiv de către medici. Aceasta nu numai că protejează confidențialitatea informațiilor medicale, dar și asigură că doar profesioniștii medicali instruiți au acces la această resursă valoroasă.

”În calitate de medic care utilizează Diabeta, am observat o îmbunătățire semnificativă în interacțiunea cu pacienții. Explicarea detaliată a protocoalelor și posibilitatea de a răspunde rapid la întrebările acestora au contribuit la consolidarea încrederii și înțelegerii reciproce în procesul de gestionare a diabetului” a explicat dr. Laura Matei avantajele pe care Diabeta le-a adus în activitatea sa zilnică.

Iar îndemnul său este unul foarte clar: ”Susțin cu entuziasm implementarea Diabeta în comunitatea medicală și consider că aceasta reprezintă o inovație în îngrijirea pacienților cu diabet, aducând beneficii atât pentru medici, cât și, în mod indirect, pentru pacienți” a declarat Laura Matei, medic primar diabetolog.

CUM ACCESAȚI DIABETA?

Pentru medicii din întreaga țară interesați să acceseze Diabeta, totul este simplu și gratuit! Tot ceea ce trebuie este să vă creați un cont de utilizator pe www.diabeta.ro și beneficiați de avantajele oferite de această platformă inovatoare în gestionarea diabetului.

Echipa Apollo AI Technologies împreună cu o echipă de medici dedicați, coordonată de către conf. univ. dr. Anca Pantea Stoian au lucrat împreună pentru a aduce soluții inovatoare în asistența comunităților de pacienți. Cu o echipă extraordinară de medici alături, scopul acestui proiect interdisciplinar a fost să se creeze un instrument util și eficient pentru medicii care gestionează pacienți cu diabet.

Dezvoltată de compania românească Apollo Technologies, #DIABETA a beneficiat de sprijinul partenerilor de prestigiu, precum Novo NordiskBoehringer Ingelheim și Medtronic. Acest parteneriat arată cum o inițiativă locală poate avea un impact global, aducând împreună resurse și experiențe pentru a face față provocărilor legate de diabet.

Distribuie:

Citește mai mult

Citește și despre alte știri.