Diabeta va fi prezentată la NLP Healthcare Summit 2023

Diabeta – chatbotul diabetologilor – va fi prezentată la una dintre cele mai mari întâlniri din domeniul procesării limbajului natural, NLP HealthcareSummit 2023, eveniment ce se va desfășura în format virtual, în perioada 4 – 5 aprilie 2023.

NLP Healthcare Summit 2023 înseamnă două zile de conținut captivant, incluzând peste 30 de sesiuni tehnice concentrate pe aplicațiile NLP în domeniul sănătății. Pe parcursul evenimentului, se vor organiza sesiuni live de întrebări și răspunsuri, ateliere și certificări de formare live pentru pasionații de inteligență artificială.

Diabeta este o aplicație care utilizează inteligența artificială și procesarea limbajului natural pentru a genera răspunsuri la întrebările legate de tratamentele disponibile pentru diabet. Aplicația scanează o bază largă actualizată de ghiduri, protocoale și rezumate ale caracteristicilor produsului pentru medicamentele de pe piața România.

Aplicația este disponibilă gratuit pentru profesioniștii din domeniul sănătății, pe baza unui cont de utilizator ce poate fi solicitat pe www.diabeta.ro.

Diabeta va fi prezentată la NLP Healthcare Summit 2023 de către Mihaela Onofrei, GM Apollo AI Technologies, companie specializată în dezvoltarea de chatboți pentru domeniul sănătății. “Este o plăcere și o onoare să particip în calitate de speaker la evenimentul NLP Healthcare Summit 2023, alături de unele dintre cele mai strălucite minți din industrie și să vorbesc despre implementarea Diabeta, chatbotul dedicat diabetologilor din România. Diabeta este primul chatbot lansat dintr-o serie de chatboți dedicați profesioniștilor în domeniul sănătății din România”, declară Mihaela Onofrei.

Diabeta a fost dezvoltată de o companie românească, Apollo AI Technologies, specializată în crearea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială. Aplicația este pusă la dispoziția medicilor din comunitățile medicale profesionale administrate de Oameni și Companii, cu susținerea partenerilor Novo NordiskBoehringer Ingelheim și Medtronic.

Distribuie:

Citește mai mult

Citește și despre alte știri.