Diabeta – O Nouă Identitate, același angajament pentru profesioniștii din domeniul sănătății

În lumea medicală, informația este cheia succesului în tratarea pacienților. Acest lucru devine evident în lupta împotriva diabetului, o afecțiune complexă, care necesită abordări individualizate și informații precise. Cu mândrie, vă prezentăm noua identitate a chatbotului Diabeta, o resursă inovatoare pentru profesioniștii din domeniul sănătății. Cu o nouă identitate, aceeași misiune dedicată.

Primul chatbot medical avizat de ANMDM

Diabeta este în continuare un pionier în domeniul asistenței medicale digitale, iar echipa de dezvoltare și boardul științific se mândresc cu faptul că este primul chatbot medical avizat de Agenția Naționala a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România. Ce înseamnă acest lucru pentru profesioniștii din domeniul sănătății? Înseamnă că Diabeta oferă informații medicale verificate și avizate de către autoritățile medicale competente.

Diabeta procesează o bază vastă de informații din ghidurile și protocoalele oficiale de diabet, precum și din Rezumatul Caracteristicilor Produsului (RCP) pentru medicamentele autorizate pe piața din România. Acest arsenal de cunoștințe îl transformă într-o sursă de informații de încredere pentru toate aspectele legate de diabet și tratamentele disponibile.

Acces gratuit pentru profesioniștii din sănătate

Una dintre cele mai importante caracteristici ale Diabeta este accesul său gratuit pentru medicii și farmaciștii interesați. Această platformă poate fi utilizată fără costuri, doar prin crearea unui cont de utilizator, care poate fi solicitat cu ușurință pe site-ul www.diabeta.ro. Cu un singur click, profesioniștii din sănătate au acces la o bază de date esențială pentru gestionarea eficientă a pacienților cu diabet.

Diabeta nu ar fi devenit realitate fără sprijinul și angajamentul unei echipe dedicate de profesioniști, coordonată de către conf. univ. dr. Anca Pantea Stoian. Dezvoltată de compania românească Apollo AI Technologies, Diabeta reprezintă un exemplu al inovației din industria medicală din România.

Cu susținerea partenerilor Novo NordiskBoehringer Ingelheim și Medtronic, companii puternice din domeniul sănătății, Diabeta se bucură de sprijinul unei comunități medicale profesionale dedicate. Echipa care dezvoltă Diabeta rămâne angajată să ofere informații medicale de calitate, să transforme modul în care este abordat diabetul și să aducă beneficii profesioniștilor din sănătate și pacienților lor.

Noua identitate Diabeta este o promisiune de inovare continuă și dedicare în domeniul sănătății.

Distribuie:

Citește mai mult

Citește și despre alte știri.