Diabeta este accesibilă medicilor non-stop, indiferent de dispozitiv

Diabeta – chatbotul diabetologilor – este pregătită să răspundă la întrebări despre tratamentele disponibile pentru diabet, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, de pe orice dispozitiv: PC, laptop, tabletă, mobil.

Din statisticile creatorilor aplicației rezultă că majoritatea utilizatorilor (58,57%) folosesc aplicația pe mobil. De asemenea, aproape 51% dintre aceștia utilizează telefoane cu sistem de operare iOS.

Diabeta este prima aplicație de tip chatbot dedicată medicilor. Aplicația scanează ghidurile și protocoalele de diabet, precum și RCP-urile medicamentelor disponibile în România și oferă utilizatorilor răspunsuri la întrebări despre tratamentele pentru diabet. Aplicația poate fi folosită gratuit de către medici, în baza unui cont de utilizator ce poate fi solicitat pe www.diabeta.ro.

Diabeta a fost dezvoltată de o companie românească, Apollo AI Technologies, specializată în dezvoltarea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială. Aplicația este pusă la dispoziția medicilor din comunitățile medicale profesionale administrate de Oameni și Companii, cu susținerea partenerilor Novo NordiskBoehringer Ingelheim și Medtronic.

Distribuie:

Citește mai mult

Citește și despre alte știri.