Cine sunt utilizatorii Diabeta?

Diabeta – chatbotul diabetologilor, are deja câteva sute de utilizatori – profesioniști din domeniul sănătății care utilizează aplicația pentru a afla informații despre tratamentele disponibile pentru diabet.

Iată câteva informații interesante despre utilizatorii Diabeta:

  • 39% dintre utilizatori sunt din București. Pe următoarele locuri sunt utilizatori din Iași (8.29%) și Timișoara (4.3%)
  • 40% dintre utilizatori accesează Diabeta de pe desktop/laptop
  • 3% dintre utilizatori sunt interesați să studieze referințele pe care le procesează aplicația
  • Intervalul preferat de utilizare este între 7 și 9 dimineața

Din octombrie anul trecut, medici diabetologi, dar și medici de familie, endocrinologi, pediatri ș.a. s-au înregistrat pe www.diabeta.ro pentru a testa chatbotul diabetologilor. Diabeta este prima aplicație de tip chatbot care răspunde la întrebări despre tratamentele disponibile pentru diabet, procesând o bază largă de referințe, care include ghidurile și protocoalele oficiale, precum și RCP-urile medicamentelor disponibile pe piața românească.

Diabeta a fost dezvoltată de o companie românească, Apollo AI Technologies, specializată în dezvoltarea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială. Aplicația este pusă la dispoziția medicilor din comunitățile medicale profesionale administrate de Oameni și Companii, cu susținerea partenerilor Novo NordiskBoehringer Ingelheim și Medtronic.

Distribuie:

Citește mai mult

Citește și despre alte știri.