Cele mai noi integrări Diabeta prezentate la cea de-a 50-a ediție a Congresului Național de Diabet

La cea de-a 50-a ediție a Congresului Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, desfășurată la Timișoara, echipele Apollo AI TechnologiesRoDiabet și icMED au prezentat o nouă inovație în domeniul sănătății: integrarea chatbot-ulului Diabeta în icMED.

Această tehnologie avansată este concepută pentru a se integra perfect în fluxul de lucru al diabetologilor care utilizează platforma icMED și vine cu o serie de funcționalități menite să îmbunătățească atât experiența medicilor, cât și a pacienților.

Conf. univ. dr. Anca Pantea Stoian a fost alături de reprezentanții Apollo AI Technologies și icMED pentru a discuta despre beneficiile și modul de operare al chatbot-ului Diabeta. În cadrul prezentării, participanții au avut ocazia să exploreze în detaliu cum această tehnologie poate optimiza procesele medicale și poate furniza suport în timp real pentru gestionarea diabetului.

O COLABORARE STRATEGICĂ PENTRU DIGITALIZAREA SĂNĂTĂȚII

În cadrul evenimentului, s-a subliniat importanța colaborării între companiile din ecosistemul IT românesc pentru a accelera procesul de digitalizare a țării. “Suntem încântați de această colaborare și consider că, prin unirea forțelor noastre, vom reuși să aducem contribuții semnificative la digitalizarea României. Parteneriatul nostru cu icMED este doar un exemplu despre cum tehnologia poate transforma serviciile medicale” a subliniat Mihaela Onofrei, CEO-ul companiei Apollo AI Technologies.

FUNCȚIONALITĂȚILE ȘI BENEFICIILE DIABETA

Chatbot-ul Diabeta este proiectat pentru a se integra direct în platforma icMED, oferind diabetologilor un instrument inovator, care să le permită gestionarea eficientă a pacienților. Diabeta poate răspunde automat la întrebările frecvente ale pacienților, poate oferi sfaturi personalizate bazate pe datele medicale și poate ajuta la monitorizarea continuă a stării de sănătate a pacienților. Aceasta nu doar că economisește timp prețios pentru medici, dar asigură și un nivel ridicat de îngrijire pentru pacienți.

IMPACTUL COLABORĂRII ASUPRA DIGITALIZĂRII

Colaborarea dintre Apollo AI Technologies și icMED subliniază potențialul enorm al tehnologiei în transformarea sectorului medical. Integrarea Diabeta reprezintă un pas important către o practică medicală modernă, în care eficiența și accesibilitatea sunt prioritare.

Aceasta inițiativă reflectă, de asemenea, angajamentul ambelor companii de a sprijini digitalizarea României și de a contribui la dezvoltarea unui ecosistem IT robust și inovator.

PERSPECTIVE PENTRU VIITOR

Pe parcursul congresului național de diabet, Apollo AI Technologies și icMED au planificat să continue discuțiile despre funcționalitățile și avantajele chatbot-ului Diabeta. Reprezentanții ambelor companii vor prezenta studii de caz și exemple concrete de utilizare a tehnologiei, evidențiind modul în care aceasta poate transforma practica medicală zilnică.

Colaborarea dintre Apollo AI Technologies și icMED nu este doar un exemplu de inovație tehnologică, ci și un model de cooperare eficientă în cadrul ecosistemului IT românesc. Prin aceste eforturi comune, se deschide drumul către un viitor digitalizat al României, în care tehnologia joacă un rol crucial în îmbunătățirea calității vieții și a serviciilor medicale.

Diabeta este primul chatbot medical avizat de Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România, dezvoltat de compania de tehnologie Apollo AI Technologies împreună cu o echipă de medici dedicați și este susținută de parteneri de prestigiu, precum Novo Nordisk, Boehringer – Ingelheim și Medtronic.  Aplicația este pusă la dispoziția medicilor din comunitățile medicale profesionale administrate de Oameni și Companii, precum platforma Rodiabet

icMED este ecosistemul de soluții software și hardware menit să răspundă necesităților furnizorilor de servicii medicale. La fel ca lumea medicală și profesioniștii ei, icMED se dezvoltă continuu prin inovație, tehnologie, acumularea constantă de cunoștințe și prin oamenii ce formează echipa icMED.

Distribuie:

Citește mai mult

Citește și despre alte știri.