Apollo AI Technologies la Ediția 50 a Congresului Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

În perioada 15-18 mai, echipa Apollo AI Technologies va participa la Congresul Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, care sărbătorește cea de-a 50-a ediție. Acest eveniment este dedicat medicilor rezidenți, specialiștilor și consultanților în domeniul diabetului, nutriției și bolilor metabolice, precum și profesioniștilor din domenii conexe.

Congresul promite sesiuni științifice captivante, workshop-uri interactive, prezentări de lucrări de cercetare originale și acces la informații relevante și actualizate, oferite de lideri de opinie recunoscuți la nivel național și invitați internaționali.

În cadrul evenimentului, Apollo AI Technologies va oferi suport și răspunsuri privind utilizarea Diabeta, primul chatbot al companiei conceput special pentru specialiștii în diabet. Diabeta procesează o gamă vastă de informații din ghidurile și protocoalele oficiale de diabet, precum și din Rezumatele Caracteristice ale Produselor utilizate în Programul Național de Diabet, pentru a furniza răspunsuri rapide și precise la întrebări legate de tratamentele disponibile pentru diabet.

Folosind cele mai recente tehnici de colectare a datelor integrate cu inteligență artificială, Diabeta asigură răspunsuri de încredere bazate pe date verificate. Pentru a asigura acuratețea informațiilor, algoritmul Diabeta a fost testat și validat de o echipă de medici specialiști din România.

Evenimentul va cuprinde un program științific desfășurat pe parcursul a patru zile, care va aborda noutățile în managementul clinic al diabetului zaharat, incluzând cele mai recente rezultate ale cercetărilor științifice în domeniu. Programul evenimentului va include prezentări orale, sesiuni științifice ale grupurilor de lucru SRDNBM, sesiuni ale rezidenților, workshop-uri și multe altele.

Vă așteptăm să descoperiți surprizele pregătite în cadrul workshop-urilor și a programului interactiv, la marele eveniment dedicat diabetului: Congresul Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, ediția 50!

Distribuie:

Citește mai mult

Citește și despre alte știri.