Aflați totul despre Diabeta la Congresul Internațional CEDA

Creatorii Diabeta – chatbotul diabetologilor – vor fi prezenți la Congresul Internațional CEDA – Central European Diabetes, care se va desfășura, în perioada 8 – 10 iunie, la București.

Organizatorii Congresului și-au propus să îmbine știința, tehnologia și interacțiunea în cadrul acestei manifestări de anvergură dedicate medicilor diabetologi, astfel că echipa Diabeta va veni cu un aport pe partea de tehnologie – pentru a demonstra cum poate tehnologia să eficientizeze munca medicilor și să susțină progresul în medicină.

Medicii interesați sunt așteptați la standul dedicat Diabeta, pentru a afla toate detaliile necesare, a se înregistra și a primi suport în utilizarea aplicației. Feedback-ul medicilor utilizatori este așteptat, binevenit și încurajat de către creatorii aplicației, pentru a fi utilizat în îmbunătățirea continuă a aplicației.

“Suntem nerăbdători să prezentăm ultimele îmbunătățiri ale aplicației, să testăm pe loc funcționalitățile și să oferim tot sprijinul nostru către medicii de specialitate, astfel încât Diabeta să le devină tot mai utilă în programul zilnic”, afirmă Mihaela Onofrei, GM Apollo Technologies, compania care a dezvoltat aplicația.

“Ediția de anul acesta a CEDA – pe care, cu onoare, o găzduim în România – își propune să creeze un mediu pentru schimb de idei are să stimuleze progresul științific și inovația în practica medicală. Aplicații ca Diabeta, dispozitive, resurse informatice și tehnologice – toate sunt binevenite în a contribui la cunoașterea medicală și eficientizarea muncii noastre, cu dedicație către pacienți.”, declară Conf. Dr. Anca Pantea Stoian, Vicepreședinte ales al CEDA și Președinte al Comitetului de organizare CEDA 2023.

Diabeta este prima aplicație de tip chatbot dedicată medicilor diabetologi. Aplicația răspunde la întrebări despre tratamentele disponibile pentru diabet, procesând ghidurile și protocoalele oficiale pentru diabet, precum și RCP-urile medicamentelor utilizate în tratamentul diabetului. Aplicația este pusă la dispoziția medicilor gratuit, pe baza unui cont de utilizator ce poate fi solicitat pe www.diabeta.ro.

Diabeta a fost dezvoltată de o companie românească, Apollo AI Technologies, specializată în dezvoltarea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială. Aplicația este pusă la dispoziția medicilor din comunitățile medicale profesionale administrate de Oameni și Companii, cu susținerea partenerilor Novo NordiskBoehringer Ingelheim și Medtronic.

Distribuie:

Citește mai mult

Citește și despre alte știri.