+200 medici utilizează Diabeta, chatbotul diabetologilor

În mai puțin de două luni de la lansare, Diabeta, prima aplicație de tip chatbot care răspunde la întrebări despre tratamentele disponibile pentru diabet, are deja peste 200 de utilizatori – profesioniști din domeniul sănătății.

Utilizatorii Diabeta sunt atât medici diabetologi, dar și medici de familie, endocrinologi, gerontologi, pediatri și din alte specializări. Aplicația este disponibilă non-stop, pe o platformă online, www.diabeta.ro, dedicată medicilor care doresc să obțină rapid o informație din ghidurile și protocoalele oficiale de diabet. Informațiile din aplicație sunt actualizate continuu, având în vedere ultimele update-uri din protocoale.

Diabeta este disponibilă, gratuit, medicilor, pe baza unui cont de utilizator ce poate fi solicitat pe www.diabeta.ro.

Diabeta a fost dezvoltată de o companie românească, Apollo Technologies, specializată în crearea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială. Aplicația este pusă la dispoziția medicilor din comunitățile medicale profesionale administrate de Oameni și Companii, cu susținerea partenerilor Novo NordiskBoehringer Ingelheim și Medtronic.

Distribuie:

Citește mai mult

Citește și despre alte știri.